Heeft u nog een cadeaubon van De Verzorgerij?

Wij verzoeken u deze vóór 1 januari 2024 in te leveren in verband met overname van de salon. Na deze datum verliest uw cadeaubon zijn waarde.


De Ontspan & Schoon Duobehandeling is meer dan inzeping, massage en reiniging; het is een beleving! Deze Duobehandeling vindt plaats op een massagebank waar u op een warmtedeken ligt onder een mooie sterrenhemel.

De behandeling wordt gestart met een heerlijke reiniging van het gelaat met de fantastische producten van Chi Essential Cosmetics. Tijdens het masker wordt het lichaam gescrubd met een ‘kese’ om zo de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding van het bindweefsel te stimuleren.

Na het scrubben voelt uw huid zijdezacht en zijn de poriën geopend zodat deze kunnen ademen en de olijfzeep het lichaam kan reinigen. Op traditionele Hamam wijze wordt het lichaam bedekt met een laag schuim, afkomstig van de originele Turkse olijfzeep.

Het zeepschuim wordt op traditionele wijze verkregen door beurtelings de zeepzak, de ‘Torba’, door warm water te halen en door de lucht te slaan. Vervolgens krijgt u een overheerlijke zeepmassage. De zeep voelt lekker zacht op de huid. Door middel van klassieke massagetechnieken zorgt dit voor een nog diepere reiniging van de huid. Dit ritueel herhaalt zich aan de achterzijde van het lichaam.

De behandeling wordt afgesloten met een heerlijke warme oliemassage van de achterkant van het lichaam.

Deze 90 minuten durende behandeling is alleen in Duo vorm (twee personen) te boeken en kost €89,00 per persoon.

De behandeling is een samenwerking met José van Touch of Oils massage.

Boeken kan alleen telefonisch/via whatsapp: 06-83014004.