Lumineus

Dit is een duurzaam Nederlands merk met hoge kwaliteit en professionele cosmeticaproducten op basis van de goede eigenschappen van rijstkiemolie. Rijstkiemolie is rijk aan vitaminen, eiwitten, mineralen, vitamine E en anti-oxidanten. Rijstkiemolie stimuleert de productie van collageen en is uitstekend geschikt als moisturizer. Daarnaast beschermt rijstkiemolie de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals zonlicht.

De producten van Lumineus Natural Cosmetics bevatten 100% natuurlijke en plantaardige werkstoffen. De producten kunnen worden onderverdeeld in vier productlijnen, zodat er voor ieder huidtype een passend product beschikbaar is. Er bestaat zelfs een lijn voor de extreem gevoelige huid. Deze lijn is tevens parfumvrij.


Chi Essential Cosmetics

Dit is een 100% pure en natuurlijke verzorgingslijn met basisproducten die voeden, verzachten en beschermen. Door het voedende en het hydraterende deel van elkaar te scheiden kan de hoeveelheid vocht en vet afgestemd worden op wat uw huid op dit moment nodig heeft.

De producten van Chi Essential Cosmetics die gebruikt worden zijn op basis van Roos. Rozenolie heeft vele eigenschappen: kalmerend, verzorgend en regenererend. Doordat rozenolie zeer zacht is, is deze ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.

partner-logo01
cec-logo-mid-2
cf2b10c05caa71d115d04df22755682e9e53fc9e-2