U kunt ons het beste bereiken via telefoonnummer 06-83014004 (bel/sms/whatsapp). Onze mail wordt momenteel minder vaak gelezen.

Paulien; eigenaresse en schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Paulien Gielink. Ik ben inmiddels 33 jaar oud en moeder van een dochter van 1 jaar. Samen met mijn mooie gezin ben ik woonachtig in Nunspeet.

Ik ben sinds februari 2017 de eigenaresse van schoonheidssalon De Verzorgerij. Mijn achtergrond is op zijn zachtst gezegd verrassend te noemen. Nadat ik mijn studie Psychologie had afgerond en mijn Master had behaald, merkte ik dat mijn hart toch meer bij de schoonheidsbranche ligt. Ik ben daarom verder gegaan met de opleiding tot Allround Schoonheidsspecialist: dit is mijn passie, hier word ik blij van! Ik was daarom dolgelukkig toen ik in de kans kreeg deze mooie salon over te nemen. Sindsdien is er het een en ander veranderd binnen De Verzorgerij. Ik werk nu in de schoonheidssalon met mijn collega Julia en we zijn gaan werken met 100% natuurlijke producten. Ik ben zelf wild enthousiast van deze producten en ik vertel u hier graag alles over!

Klanten prijzen mij over de rust die ik in de behandeling breng en om de fijne massages die ik geef. Mijn werkdagen zijn: maandagavond en op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (even weken) overdag.

Julia; schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Julia van Putten, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit Nunspeet.

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij De Verzorgerij en ik heb hier veel kennis en ervaring opgedaan.

Vanaf juli 2021 ben ik werkzaam bij De Verzorgerij. Vanaf dat moment kunt u een afspraak bij mij inplannen. Ik ben werkzaam op de maandag overdag en op de dinsdagmiddag en -avond.

 

 

José; masseuse, schoonheidsspecialiste

José heeft haar massagesalon Touch of Oils binnen het pand van De Verzorgerij.

Momenteel is José werkzaam voor schoonheidssalon De Verzorgerij op woensdag en vrijdag (wisselend ochtend en middag) tijdens het zwangerschapsverlof van Paulien (tot augustus 2023).

 

 

Binnen het pand

Binnen het pand van De Verzorgerij zijn eveneens een pedicure, een masseuse, een kapster en nagelstylist/visagist gevestigd.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak bij een van deze specialistes maken? Bezoek dan hun website.

 

Sfeerimpressie entree

 

Sfeerimpressie salon