Ben jij werkzaam als zelfstandig kapster/nagelstylist en ben je op zoek naar een professioneel ingerichte salon, maar is een eigen bedrijfsruimte huren een te grote stap?

Wij bieden je de mogelijkheid jouw eigen kapsalon/nagelsalon te openen binnen onze salon. Binnen de salon bevinden zich verschillende werkplekken voor diverse specialismen binnen de beauty- en/of gezondheidsbranche.

Onze salon

Onze salon bevind zich aan de rand van Harderwijk, nabij de A28 (Gelreweg). De locatie is uiterst goed bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Rondom de salon is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Binnen de salon zijn momenteel een pedicurepraktijk, laserontharingspraktijk en een schoonheidsspecialist gevestigd.

Jouw bedrijf

Je werkt met jouw huidige bedrijf en je eigen producten in de salon. Er bestaat een mogelijkheid je producten te etaleren voor verkoop aan klanten en er bestaat een mogelijkheid tot interne en externe reclame uiting van jouw bedrijf.

Jouw behandelruimte

Je krijgt de mogelijkheid om jouw werkplek te creëren in wat nu onze ruime ontvangstruimte is. Er zijn diverse mogelijkheden bespreekbaar en zo kun je jouw droom realiseren!
Je kunt gratis voor de deur parkeren. Je krijgt een eigen sleutel, dus je kan ook je eigen werktijden bepalen.

Gemeenschappelijke ruimtes

Je mag gebruik maken van de ontvangstruimte, het toilet, de kantine.

Beschikbaarheid

De behandelruimte is per direct beschikbaar.

Huurprijs

Nader overeen te komen, maar we kunnen je een zeer scherp aanbod doen! De relatief lage maandelijkse huurprijs maakt het huren van deze locatie wel heel aantrekkelijk! Huurprijs is inclusief gebruik van diverse faciliteiten.

Contact

Heb je vragen? Of wil je een afspraak maken voor een kennismaking en bezichtiging?
Bel/app: 0651055822
Mailen kan ook: info@deverzorgerij.com

partner-logo01
cec-logo-mid-2
cf2b10c05caa71d115d04df22755682e9e53fc9e-2